102534
 

Подаруй майстер-клас стейків!

Урок правильного приготування стейка під керівництвом досвідченого шефа. Профі познайомить новачка з кулінарними основами: розповість, як вибрати якісне м'ясо, де зберігати і чим приправити. Учасник майстер-класу приготує один з трьох стейків на вибір: ніжний «Філе-міньйон», аристократичний «Шатобріан» чи соковитий «Рібай». Кухар проконтролює процес приготування, а завершить заняття вишукана дегустація. Страву доповнять овочами-гриль і напоєм за смаком. Вага готового стейка — до 300 грам. детальніше...

1 люд. до 2 годин Використати до 31.05.2018
600 грн. У наявності
Додати у подарунок Вже в подарунку
подарували вже 23 раз
1 людина
до 2 годин
Все необхідне видається
Доступно з 18 років
Використати до 31.05.2018

Майстер-клас стейків — що це?

Знайомство з мистецтвом приготування ідеального стейка. Новачка чекає короткий екскурс в теорію, після якого він зможе застосувати отримані знання на кухні з професійним обладнанням. Щасливчик дізнається, як зробити страву соковитою і смачною, а потім спробує самостійно засмажити м'ясо, дотримуючись рекомендацій шефа. Кухар також розповість учню, як поєднувати делікатес з гарніром і напоями, та допоможе визначитися з видом стейка.

Як все відбувається?

Щасливчик відправиться в ресторан Culinarium. На місці його зустріне кухар, який проведе невелику екскурсію по кухні. Він видасть все необхідне для майстер-класу: фартух, посуд і продукти. Шеф розповість про ключові етапи обробки м'яса, починаючи з визрівання та закінчуючи маринадом. Коли учень вибере вид стейка, йому належить самостійно засмажити його під керівництвом профі. Завершить майстер-клас дегустація делікатесу. Всього Щасливчик проведе в ресторані до двох годин.

3 види стейків

У Щасливчика буде можливість приготувати одну з трьох страв на вибір:

  • «Філе-міньйон» — поперечний тонкий зріз філейної вирізки. Найпісніший і м'який стейк. Має насичений м'ясний смак.
  • «Шатобріан» — товстий край яловичої вирізки. Через товщіну та неправильної форми вимагає більш складної технології приготування.
  • «Рібай» — найбільш м'ясиста частина туші. Один з найбільш соковитих видів стейку.

Порада професійного шефа

Досвідчений кухар розкриє новачку кулінарні секрети та навчить основам: чим доповнити смак м'яса, як довго готувати стейк і коли перевертати. Також майстер допоможе визначити ступінь прожарки та розповість про тонкощі правильної подачі страви на стіл.

Фінальна дегустація

По закінченню майстер-класу Щасливчика чекає смачна вечеря — власноруч приготований стейк, вишуканий напій та порція овочів на грилі. Вага готової страви — 250-300 грам.

Місце проведення враження:

2 відгуки від реальних людей

Г
Ганна
4 липня 2017
Мені подарували Бодо на день народження, з-поміж усіх вражень вибрала саме майстер-класс стейків, тому що дуже люблю готувати. Це було вауууу! Побувати за лаштунками ресторану, на професійній кухні - дуже цікаво. Сподобалося, що кухар пояснив все до дрібних деталей. Стейк вийшов неперевершено, просто смакота. Рекомендую всім гурманам :)

М
Міла
3 липня 2017
Все пройшло чудово, враженню ставлю п*ятірку! Шеф-кухар докладно розповів про всі тонкощі приготування м*яса і допоміг приготувати смачнющі стейки! Найкрутіше те, що після майстер-класу ти можеш скуштувати власноруч приготовану страву. З овочами гриль і червоним вином просто супер!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень